Gökçeada Deniz Elçileri Topluluğu (GökçeadaDET) kıyı temizleme etkinliği gerçekleştirdi

05.05.2015 tarihindeDenizTemiz Derneği/ TURMEPA Gökçeada Deniz Elçileri Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencileri ve öğretim görevlilerinin de katılımı ile birlikte yaklaşık 90 kişilik bir ekiple kıyı temizleme etkinliği gerçekleştirdi. Bu etkinlik için Kokina mevkii olarak belirlendi. Toplanan çöpler insanların kıyıya bıraktığı çöplerden ziyade denizin kıyıya vurduğu çöplerdi. Plastik kapaklar, naylon poşetler, ipler, yabancı markalı ürün ambalajları toplandı. Belediye Başkanımız Ünal Çetin ve eşi Mehtap Çetin' in katılımlarıyla gerçekleşen bu etkinlikte adalı esnaflardan da destek geldi.

37-lori-r1.jpg
37-lori-r2.jpg37-lori-r3.jpg37-lori-r4.jpg37-lori-r5.jpg