Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Akademik Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Akademik Genel Kurul Toplantısı 21 Aralık 2023 tarihinde, saat 11:00’da yüksekokul toplantı salonunda Rektörümüz Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL ve Prof. Dr. Evren KARAYEL GÖKKAYA, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Mustafa İlker Gülcemal, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörü Doç. Dr. Sercan KARAV, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hande KANDUR ARSLAN ve yüksekokul akademisyenlerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hande KANDUR ARSLAN’ın açılış konuşması ve sunumu ile başlayan toplantı, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörü Doç. Dr. Sercan KARAV “Üniversitemiz Kalite ve Araştırma Politikası” sunumu ile devam etti. Rektörümüz Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU ise konuşmasında; yönetimde şu ana kadar geçirilen sürede tamamlanan bilimsel ve yönetsel hazırlık çalışmaları ile ilgili çıktılarının önümüzdeki dönemden itibaren alınmaya başlanacağını belirtti. Üniversitemizin hak ettiği yerlere gelmesi için yapılacak iyileştirmelere değinen Prof Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, tüm ÇOMÜ birimlerinin ve akademisyenlerinin katkı sağlayacağı bütünsel bir yaklaşımın da önemi vurgulayarak konuşmasının bitirdi.

Ziyaret 9. Dünya Helal Zirvesi Uluslararası Aşçılar Şampiyonası Üniversiteli Şefler Kategorisi’nde öğrencilerimize ve yüksekokulumuza şampiyonluğu getiren menünün misafirlere hazırlanması ve sunumu ile sona erdi.