Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi/Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinden, Bursa Gastronomi Derneği “1. Geleneksel Kestaneli Lezzetler Ulusal Yemek Yarışması'da” Büyük Başarı

Bursa Gastronomi Derneği (BUGAD) tarafından 2-4 Aralık 2017 tarihleri arasında Bursa’da düzenlenen 1. Geleneksel BUGAD Kestaneli Lezzetler Ulusal Yemek Yarışması'na katılan GUBY Gastronomi/ Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencileri yarışmadan 2 Gümüş ve 6 Bronz olmak üzere 8 ayrı madalya ile döndüler.

 

Yarışmada madalya alan öğrencilerimiz kazandıkları madalyalar ve başarı belgeleri ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr.Gör Müesser KORKMAZ ve Müdür Yardımcısı Öğr.Gör Damla ÖZSAYIN eşliğinde Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet ÇAVUŞOĞLU’nu makamında ziyaret etmiştir. Yüksekokul müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet ÇAVUŞOĞLU yarışmada madalya kazanan öğrenciler ve bölüm hocalarına teşekkür edip başarılarının devamını dilemiştir.

 

Yarışmaya katılan ve madalya alan öğrenciler ile kategorileri şu şekildedir;

  • Üniversite Ekip - Modern Türk Mutfağı (Üniversite Düzeyi) - Bronz Madalya
  • Edanur AYGIN - Ana Yemek (Üniversite Düzeyi) - Bronz Madalya
  • Haluk KEPENEK - Restoran Tatlı Tabağı (Üniversite Düzeyi) - Bronz Madalya
  • Melike SAFİ  - Restoran Tatlı Tabağı (Üniversite Düzeyi)  - Bronz Madalya
  • Merve ÖZDEMİR - Taze Makarna (Üniversite Düzeyi) - Gümüş Madalya
  • Mustafa KAYIŞOĞLU -Restoran Tatlı Tabağı (Üniversite Düzeyi)- Gümüş Madalya  
  • Şeyma Nur ÜZÜM - Taze Makarna  (Üniversite Düzeyi)- Bronz MADALYA