Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğretim Elemanları Milano EXPO 2015'e Katıldı
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bünyesinde gerçekleştirilen ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ''CITTASLOW Gökçeada Earth Market Projesi'' kapsamında proje koordinatörü ve Slow Food Gökçeada Konviviyum lideri Yrd. Doç. Dr. Aytaç Altın ve Arş. Gör. Necati Karakaş, Milano EXPO 2015'e katıldı.

Yrd. Doç. Dr. Aytaç Altın ve Arş. Gör. Necati Karakaş, EXPO 2015 içerisinde yer alan Slow Food standında proje kapsamında Gökçeada'da kurulmuş olan Yeryüzü Pazarının tanıtımını yaparak EXPO içerisinde bulunan Türkiye standını ziyaret etti ve proje konusunda bilgilendirmede bulundu. (Haberin orjinaline ulaşmak için lütfen tıklayınız)

38-jwag-r1.jpg
38-jwag-r2.jpg