Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda Oryantasyon Faaliyetleri Kapsamında Gökçeada Gezisi Düzenlendi

Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, 2024-2025 Akademik Yılı'nda yeni kayıt yaptıran öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen oryantasyon programı kapsamında 2 Ekim 2024 tarihinde Gökçeada gezisi düzenledi. Gökçeada Belediyesi'nin desteğiyle gerçekleşen etkinlikte, Yüksekokul Müdür Yardımcısı ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Özkan Yazar ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü akademisyenlerinden Öğr. Gör. Ufuk Ateş, öğrencilere eşlik etti.

Gezi sırasında Zeytinliköy ve Tepeköy gibi adanın öne çıkan yerleri ziyaret edildi. Öğrencilere, Gökçeada'nın tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri hakkında önemli bilgiler aktarılırken, öğrencilerin adadaki yaşam hakkında merak ettikleri sorular da yanıtlandı.