GUBY Mezunlarıyla Buluşarak Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirdi

Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ekici, Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Hande Kandur, Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sevan Ağdamar ve Yüksekokul Sekreteri Alper Akarken 15 Ekim 2021 tarihinde GUBY Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nden mezun olmuş öğrencilerimizle buluşarak dış paydaş toplantısı gerçekleştirdiler.

Toplantıda mezun öğrencilerimizin mezun olduktan sonraki hayatları hakkında bilgileri, seçmeli ders ve öğretim planı değişikliklerine dair sektörel fikirleri ve görüşleri alındı. Mezunlarımızın hemen hemen hepsinin alanlarında farklı üniversitelerde lisansüstü öğretimlerine devam ettikleri göze çarparken, bir çoğunun akademik kariyer ile ilgili hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam ettikleri görüldü. İyi dilek ve temenniler ile devam eden görüşmede, toplantıların devamının gerçekleşmesi yönünde fikir birliğine varıldı.