Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

GUBY'den BUGAD 2. Ulusal Yemek Yarışması'nda Altın Madalya

Bursa Gastronomi Derneği (BUGAD) tarafından bu yıl ikincisi düenlenen Ulusal Yemek Yarışması'nda üniversitelerin Yiyecek İçecek Hizmetleri ve Gastronomi &Mutfak Sanatları bölümlerinden 200 öğrenci yarıştı.

Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencilerinden Hatice DUMAN, Üniversite Düzeyi Restaurant Tatlı Tabağı kategorisinde rakiplerini geride bırakarak altın madalya kazandı. Başarılarının devamını dileriz.

 

Dilek ve Önerileriniz İçin RİMER
(Rektörlük İletişim Merkezi)