Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

GUBY'den TÜYAP 16. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri'nde Büyük Başarı

22-25 Şubat 2018 tarihlerinde İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar alanında gerçekleştirilen, Türkiye’nin en büyük gastronomi yarışma ve festivali olan 16. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri yüksekokulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir.

Yarışmalarda farklı kategorilerde 6 Gümüş, 6 Bronz ve 1 Merit Madalya kazanarak büyük başarıya imza atan yüksekokul öğrencilerini ve bölümün öğretim görevlilerini GUBY Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet ÇAVUŞOĞLU makamında kabul etti. Yrd. Doç. Dr. Mehmet ÇAVUŞOĞLU başarılı öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi ve desteklerini yüksekokulumuzdan esirgemeyen ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel ACERE de en içten teşekkürlerini sunduğunu dile getirdi.

DISPLAY (GÖSTERİ) GENÇLER

 Rukiye ALBAYRAK:

  • Cup Cake - Gümüş 
  • Çiçek Aranjman - Bronz
  • Kutlama Pastası - Merit

PRATİK GENÇLER

Nezaket YILDIZ: Balık (Gümüş), Ana Yemek (Bronz)

Emre BORAN: Balık (Gümüş), Hamur İşi (Bronz)

Şeyma Nur ÜZÜM: Hamur İşi (Gümüş)

Büşra BİRDANE: Ana Yemek Gümüş)

Samet MISIR: Balık (Gümüş)

Hozan AYKUT: Hamur İşi (Bronz)

Haluk Can KEPENEK: Ana Yemek (Bronz)

Rümeysa TEKİN: Tatlı (Bronz)