KADES (Kadın Destek Hattı) uygulaması bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Gökçeada Meslek Yüksekokulu öğrencilerine, tehlikeli bir durum ile karşılaştıklarında kolluk kuvvetlerine nasıl ulaşabilecekleri ve tehlike anında ne yapabilecekleri hakkında bilgilendirme yapılarak KADES (Kadın Destek Hattı) uygulamasının tanıtımı gerçekleştirildi. Temel bir insan hakkı ihlali olan aile içi ve kadına yönelik şiddetin ortadan kaldırılması için şiddete karşı sıfır tolerans ilkesi çerçevesinde, gerek yasal uygulamalarda birlikteliğin sağlanması, gerekse zihniyet dönüşümünü sağlamak amacıyla gerçekleştirilen tanıtım toplantısında öğrencilerimizin konu hakkında bilgilendirilmesi sağlandı. Gerçekleştirilen toplantı sonrasında tanıtım ekibi ile öğrencilerimiz hatıra fotoğrafı çektirdiler.