Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Kalite Güvence Komisyonu, 5 Mart 2025 tarihinde bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya komisyon üyeleri ve temsilciler katılım sağladı.
Toplantıda, başvurusu ön kabul alan Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün akreditasyon sürecine yönelik önemli konular ele alındı. TURAK kriterlerinin tamamlanabilmesi için özellikle yabancı dil dersleri başta olmak üzere ders içeriklerinde yapılacak düzenlemeler üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca, paydaş anketlerinin güncellenmesi, uluslararası iş birliklerinin artırılması ve öğrenci temsilcisinin ilettiği ders ve kontenjan talepleri gibi konular da gündemde yer aldı. Akreditasyon sürecinin gereklilikleri doğrultusunda yapılması planlanan etkinlikler ve geliştirme çalışmaları konusunda bir takvim oluşturulması ve sürecin planlı toplantılarla yürütülmesi hususunda görüş birliğine varıldı.