Kalite Güvencesi Kapsamında İç Paydaş Toplantısı Gerçekleştirilmiştir

Kalite Güvence Toplantısı

Kalite Güvence çalışmaları kapsamında 16.11.2023 tarihinde Yüksekokul Müdürü Hande Kandur Arslan'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi’nin geride kalan kısmı değerlendirildi.

Ara sınavların gerçekleştirildiği haftaya planlanan toplantıda gündemin ana maddelerinden birisi de, geçtiğimiz günlerde yüksekokulumuza ziyarette bulunan Gökçeada Kadın Emeği Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin yürütülmekte olan girişimlerle ilgili olarak ar-ge ve pazarlama gibi konularda talep ettikleri akademik destekti. Konunun görüşülmesinin ardından akademik personelin bu konuda bilgilendirilmesi ve fikirlerinin alınmasına, yapılabilecek desteğin mahiyetinin ise yapılacak geri dönüşlerin sonucunda belirlenerek, ileriki tarihlerde planlanacak bir ziyaretle kooperatifle paylaşılmasına, karşılıklı fikir alışverişi neticesinde yol planı çıkarılmasına karar verilmiştir. Bir diğer gündem yaklaşmakta olan 9. Helal Zirvesi ve 10. İİT Helal Expo 2023 kapsamında gerçekleştirilecek olan Uluslararası Aşçılar Şampiyonası’na katılacak ekibimiz ile ilgili istek ve ihtiyaçlardı. Ayrıca, GUBY öğrenci temsilcisinin de katkılarını sunduğu diğer bir başlıkta ise; öğrencilerin özellikle okul dışı faaliyetler ve toplantılar gibi amaçlarla kullanılmak üzere yer talepleri olduğu öğrenildi. Bu talebin çözümü noktasında, en kısa sürede, dış paydaşlarımızdan Gökçeada İlçe Kütüphanesi ile görüşülmesi yönünde karar alındı. Diğer talep ve beklentiler ile ilgili de yapılabilecek düzenlemelerin, ileriki toplantıların gündemine eklenmesine ayrıca karar verildi. Toplantı yüksekokul  resmi web sayfasında ve sosyal medya hesaplarında yapılması gerekli değişiklik ve güncellemelerin içerikleri konularında alınan kararlar ile sona erdi.