Kariyer Planlama Dersi Kapsamında İŞKUR Destekli “İş Kulübü Eğitimi” Düzenlendi.

Eğitim

İŞKUR tarafından düzenlenen ve Dr. Öğr. Üyesi Senem Ergan'ın "Kariyer Planlama" dersi kapsamında gerçekleştirilen "İş Kulübü Eğitimi" 22 Nisan 2024 tarihinde GUBY toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Eğitimde, iş arama kanalları, mülakat teknikleri, işveren beklentileri, CV hazırlama ve beden dili gibi konular üzerinde duruldu. Öğrenciler, başarılı bir iş hayatı için gerekli olan stratejileri ve doğru adımları öğrenme fırsatı buldular.

İŞKUR'un desteğiyle GUBY Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerine yönelik düzenlenen etkinlik öğrencilerin iş dünyasına kendilerini hazırladıkları şu aşamada, iş başvurularında dikkat etmeleri gereken noktalar konusunda değerli bilgiler sunarak kariyerlerini doğru şekilde planlamalarına yardımcı olması amacı taşıyor.