Minik Şefler Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti

Yuksekokulumuz bugün Gökçeada Burhanettin Kurt anaokulu öğrencilerini misafir etti. Beş yaş grubu anaokulu öğrencilerinin psikososyal ve psikomotor gelişimlerine katkı sağlamak icin gerçekleştirilen etkinlikte Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü ogrencileri eşliğinde lezzetli kurabiyeler yapildi.

Etkinlik, heyecanla okullarından gelen yüksekokulumuz binasına gelmesiyle başladı. GUBY Müdür V. Öğr.Gör. Özkan YAZAR ile birlikte GUBY Sekreteri Medet YILDIRIM, Öğr.Gör. Ufuk ATEŞ ve misafirlerimize yardımcı olacak Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencileri karşıladı. Ardından abileriyle ve ablalarıyla tanışıp onlar için hazırlanan ikramları tadan miniklerin sonraki durağı ise mutfak oldu. Birbirinden lezzetli kurabiyeler yapan minik şeflerin kurabiyeleri de büyük beğeni topladı. Birlikte oynanan oyunların ardından etkinlik sona erdi. Kendilerine, yüksekokulumuza kattıkları neşeden ve hazırladıkları lezzetli kurabiyelerden ötürü teşekkür ederiz.