Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Öğrencilerimiz Erasmus+ Portekiz Deneyimlerini Akademisyenlerle Paylaştı

Erasmus+

Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimiz Ege Akbıyık ve Ruken Küçük, 2024-2025 öğretim yılı bahar döneminde Erasmus+ Değişim Programı kapsamında Portekiz’deki Instituto Politécnico da Guarda’da eğitim gördüler.

3 Aralık 2025 tarihinde Yüksekokulumuz Seminer Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerimiz, yurt dışı öğrenim süreçlerine ilişkin deneyimlerini bölüm akademisyenleriyle paylaştılar. Öğrenim ortamları, akademik içerik, kültürel uyum ve kişisel gelişimlerine yönelik kazanımları içeren sunum, Erasmus+ programının öğrencilerimize sunduğu uluslararası perspektifi ortaya koydu.

Etkinlik sonunda öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür edildi.