Rektörümüz Prof. Dr. Sedat MURAT'ın katılımı ile genişletilmiş akademik kurul toplantısı gerçekleştirildi

Rektörümüz Prof. Dr. Sedat MURAT'ın teşrifleri ile Yüksekokulumuzun genişletilmiş akademik kurul toplantısı gerçekleştirildi. Müdürümüz, müdür yardımcımız ve tüm akademik personelin katılımıyla gerçekleştirilen akademik kurulda Rektörümüz Yüksekokulumuzda görev yapan öğretim elemanları ile bir araya gelerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Yüksekokulumuzda bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar ile ilgili Rektörümüze bilgiler verilirken, Yüksekokulumuzda hali hazırda pasif halde olan bazı bölümlerin tekrar aktif hale getirilebilmesi için yapılacaklar ile ilgili istişarelerde bulunuldu. Akademik kurul sonrası Rektörümüz Prof. Dr. Sedat MURAT ile hatıra fotoğrafı çektirildi. Katılımlarından ötürü Rektörümüz Prof. Dr. Sedat MURAT'a en içten teşekkürlerimizi sunarız.