Şef Oben Alkan’ın Konuk Olduğu Kariyer Söyleşileri Etkinliği Çevrimiçi Olarak Gerçekleştirildi.

Etkinlik

Dr.Öğr. Üyesi Senem Ergan'ın “Kariyer Planlama” dersi kapsamında düzenlenen Kariyer Söyleşileri etkinliğinin bu haftaki konuğu dijital içerik üreticisi ve Şef Oben Alkan'dı. Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri ile 24 Nisan 2024 tarihinde çevrimiçi olarak bir araya gelen Şef Oben Alkan söyleşiye kendisi ve kariyeriyle ilgili verdiği bilgilerle başladı. Ardından kariyer basamaklarını çıkarken karşılaştığı zorluklar ve sektörde önüne çıkan engellerden bahseden Oben Şef, bu durumları ele alma biçiminin kariyerinde yarattığı kırılmaları nasıl etkilediğini öğrencilere aktardı. Öğrencilerimize, ait hissetmedikleri hiçbir yerin kendilerini kariyer manasında mutlu etmeyeceğini ve değişimden korkmamaları tavsiyelerinin ardından son bölüme geçildi. Öğrencilerden gelen soruların yanıtlanması ve Oben Şef'in değerli tavsiyeleri ile etkinlik sona erdi.

Şef Oben Alkan'a bizleri kırmayarak değerli zamanını ayırdığından dolayı GUBY ailesi olarak teşekkürlerimizi sunuyor, kendisiyle gelecek etkinliklerde yeniden bir araya gelmeyi umut ediyoruz.