Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Türk Mutfağı ve Gastronomi konulu panel ve workshop değerli misafirlerin katılımıyla gerçekleştirildi

Kariyer etkinlikleri kapsamında 20 Mayıs 2022 tarihinde Okan Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İlkay GÖK, Marias Restoranı Kurucusu Chef Maria EKMEKÇİOĞLU ve Et İşleme Uzmanı Recep AYTUĞ yüksekokulumuzu ziyaret ederek Öğr. Gör. Özkan YAZAR'ın moderatörlüğünde Türk Mutfağı ve Gastronomi konulu bir panel ve ardından Marmara Bölge Mutfağı ile Kuzu Karkas İşleme konulu bir workshop düzenlemişlerdir. Panel ve workshopa öğrencilerimiz yoğun katılım göstermiş olup misafirlerimize birer teşekkür plaketi takdim edilmiştir. Katkılarından dolayı Öğr. Gör. Özkan YAZAR'a ve değerli misafirlerimize teşekkür ederiz.