Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Yüksekokulumuz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Mezun ve Öğrenci Buluşması Gerçekleştirildi

Yüksekokulumuz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Mezun ve Öğrenci Buluşması 16 Mayıs 2022 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir. Söz konusu etkinlikte bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sevan AĞDAMAR moderatörlüğünde Gastronomi ve Mutfak Sanatlar Bölümü'nden mezun olan ve kariyerlerine başarılı bir şekilde devam eden mezunlarımız ile öğrencilerimiz bir araya gelmiştir. Mezunlarımız tecrübelerini öğrencilerimize aktarmış ve gastronomi alanının günümüzde geldiği nokta ile Türk mutfağı hakkında fikirlerini paylaşmışlardır. Katılım sağlayan tüm mezunlarımıza, hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.