Bilimsel Etkinlik
GUBY Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 4. Sınıf öğrencimiz Damla Güleç, Öğr. Gör. Dr. Özge Büyük danışmanlığında yürüttüğü TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği kapsamında hazırladığı bildiri için Uluslararası Kıbrıs Bilimsel Araştırmalar Kongresi’nden kabul aldı.
“Kültürel Mirasın Lezzeti ve Gastronomi Turizmi: Gökçeada Rum Mutfağı” başlıklı bildiri, 22 Mart 2025 Cumartesi tarihinde Yakın Doğu Üniversitesi, Lefkoşa, KKTC'de düzenlenecek kongrede çevrimiçi olarak sunulacak ve sonrasında kongre bildiri kitabında yayımlanacak.
Bu proje, Gökçeada Rum mutfağının gastronomi turizmi açısından önemini vurgulayan ve kültürel mirasın korunmasına katkıda bulunmayı amaçlayan özgün bir çalışma olarak öne çıkıyor.
Öğrencimizi akademik başarısı dolayısı ile tebrik ederiz.
Kongreye katılmak için: 22 Mart 2025 Cumartesi Saat: 14:30-16:30
Meeting ID: 859 7119 7642
Passcode: 080808 https://us02web.zoom.us/j/85971197642?pwd=UkdR4gtjBi0ZbIYzX9C5FWF14ycsH2.1