English
Hızlı Erişim
ÜBYS
ÇOMÜ Destek
Telefon Rehberi
Tek Hesap
Mevzuat
Harita
Kampüs 7/24
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
Toggle navigation
Ana Sayfa
Hakkımızda
Hakkımızda
Misyon ve Vizyon
Amaçlar ve Hedefler
Organizasyon Şeması
Görev Tanımları
İdari Yapı
Yüksekokul Yönetimi
Yüksekokul Yönetim Kurulu
Yüksekokul Kurulu
Bölüm Başkanları
Koordinatörlükler
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Öğrenciler
GUBY Akademik Takvim
Öğrenci Toplulukları
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Öğrenci Bilgi Sistemi
Eğitim Kataloğu ve Ders İçerikleri
Yönetmelik ve Yönergeler
Sosyal Transkript
Stajlar
Öğrenci Değişim Programları
Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü
Engelli Öğrenci Birimi
Psikolojik Danışmanlık Rehberlik Birimi
Uluslararası Öğrenci Ofisi
Burs, Yurt ve Barınma Olanakları
Öğrenci Danışmanları
Öğrenci Temsilcilikleri
Mezuniyet İşlemleri
Öğrenci ve Personel İçin Formlar
Destek Sistemi
Öğrenci Memnuyeti Anket Formu
Fırsatlar
Mezun İletişim Sistemi (MİS)
Öğrenci Senato Üyesi
Kalite Güvence ve İç Kontrol
Akreditasyon
Kurumsal Bilgiler
Kalite Güvence Politikası
Kalite Güvence Komisyonu ve Faaliyetleri
Stratejik Eylem Planı
SWOT Analizi
PUKÖ Döngüsü
İç Kontrol
Programlar ve Eğitim-Öğretim Bilgi Sistemi
Bologna AKTS ve Ölçme Değerlendirme Kılavuzları
Paydaş İlişkileri
Mezunlarımız
Birim Haber ve Etkinlik Bülteni
Öğrenci ve Personel İçin Formlar
İyileştirmeler
ÇOMÜ Bilimsel Dergiler
DİĞER
İletişim
Ana Sayfa
>
İdari Yapı
>
Bölüm Başkanları
Hızlı Erişim
Hakkımızda
Hakkımızda
Misyon ve Vizyon
Amaçlar ve Hedefler
Organizasyon Şeması
Görev Tanımları
İdari Yapı
Yüksekokul Yönetimi
Yüksekokul Yönetim Kurulu
Yüksekokul Kurulu
Bölüm Başkanları
Koordinatörlükler
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Öğrenciler
GUBY Akademik Takvim
Öğrenci Toplulukları
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Öğrenci Bilgi Sistemi
Eğitim Kataloğu ve Ders İçerikleri
Yönetmelik ve Yönergeler
Sosyal Transkript
Stajlar
Öğrenci Değişim Programları
Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü
Engelli Öğrenci Birimi
Psikolojik Danışmanlık Rehberlik Birimi
Uluslararası Öğrenci Ofisi
Burs, Yurt ve Barınma Olanakları
Öğrenci Danışmanları
Öğrenci Temsilcilikleri
Mezuniyet İşlemleri
Öğrenci ve Personel İçin Formlar
Destek Sistemi
Öğrenci Memnuyeti Anket Formu
Fırsatlar
Mezun İletişim Sistemi (MİS)
Öğrenci Senato Üyesi
Kalite Güvence ve İç Kontrol
Akreditasyon
Kurumsal Bilgiler
Kalite Güvence Politikası
Kalite Güvence Komisyonu ve Faaliyetleri
Stratejik Eylem Planı
SWOT Analizi
PUKÖ Döngüsü
İç Kontrol
Programlar ve Eğitim-Öğretim Bilgi Sistemi
Bologna AKTS ve Ölçme Değerlendirme Kılavuzları
Paydaş İlişkileri
Mezunlarımız
Birim Haber ve Etkinlik Bülteni
Öğrenci ve Personel İçin Formlar
İyileştirmeler
ÇOMÜ Bilimsel Dergiler
KVKK Açık Rıza Metinleri
Gökçeada
Genel Bilgiler
Ulaşım Bilgileri
Gökçeada Tarihi
Gökçeada ve Gastronomi
Gökçeada ve Deniz
Arşiv
Duyurular
Haberler
Etkinlikler
Foto Galeri
Etkinlik Takvimi
İletişim
Bölüm Başkanları
.........................................................
BÖLÜM
..........................................................
BAŞKAN
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
ı
Öğr. Gör. Özkan YAZAR
Turizm İşletmeciliği
Dr. Öğr. Üyesi Senem ERGAN