Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Toplantı

Toplantıda 2024-2025 Akademik Yılı Bahar Dönemi'ne ilişkin genel bir değerlendirme yapıldı. Ardından, sınav evraklarının teslim süreçleri hakkında bilgilendirmelerde bulunularak, mezuniyet tarihi ile uyumlu şekilde ilerlenmesi kararlaştırıldı.

2025-2026 Akademik Yılı’na yönelik olarak ders dağılımı, dönem içi planlamalar ve etkinlik takvimi üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Etkinliklerin daha sistemli ve etkili bir biçimde yürütülebilmesi amacıyla akademik yıl boyunca izlenecek yol haritası üzerinde görüş birliğine varıldı.

Toplantının bir diğer gündem maddesi ise akreditasyon süreciydi. Bu kapsamda, sürece ilişkin hatırlatmalar yapıldı. Mezuniyet törenine ilişkin detaylar da toplantının önemli gündem başlıklarından biri oldu. Planlamaların son hali paylaşılırken, törenin sorunsuz ve öğrenciler için unutulmaz bir deneyim olması adına yapılmakta olan düzenlemelerin içeriği paylaşıldı.

Toplantı, dilek, görüş ve önerilerin alınmasıyla sona erdi.