Söyleşi& Workshop
05.05.2025 tarihinde, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nda yürütücülüğünü Dr. Öğr. Üyesi Senem Ergan’ın yaptığı Kariyer Yönetimi dersi kapsamında, "Şef Ufuk Evrim Karadağ ile Mutfak Söyleşileri" başlıklı etkinlik düzenlendi.
Etkinliğe, İstanbul’da hizmet veren No1 Culinaria'dan Şef Ufuk Evrim Karadağ ile Şef Mehmet Canarslan, Şef Nagehan Özcan ve Şef Sıla Kesenci konuk olarak katıldı.
Yüksekokulda gerçekleşen etkinlik, konuk şeflerin; Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Senem Ergan, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Özkan Yazar, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Z. Ceren Akkök ve öğrenciler tarafından karşılanmasıyla başladı.
Söyleşi bölümünde şefler, kariyer yolculuklarını öğrencilerle paylaşırken, sektörel deneyimlerine dair değerli bilgiler sundular. Ardından, Şef Ufuk Evrim Karadağ tarafından hazırlanan özel menünün öğrencilerle birlikte uygulandığı workshop gerçekleştirildi.
Etkinlik, misafir şeflere teşekkür belgelerinin takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. Katılımlarıyla öğrencilerimize ilham veren, değerli vakitlerini ayırarak tecrübelerini paylaşan ve workshop sürecine katkı sunan Şef Ufuk Evrim Karadağ, Şef Mehmet Canarslan, Şef Nagehan Özcan ve Şef Sıla Kesenci’ye içten teşekkürlerimizi sunarız.