2024-2025 Akademik Yılı Güz Dönemi Oryantasyon Toplantısı ile Yeni Öğrencilerimize "Hoş Geldiniz" Dedik

2023-2024 Akademik Yılı Oryantasyon Haftası kapsamında, yeni kayıt olan öğrencilerimizin Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'na ve Gökçeada’ya uyum süreçlerini desteklemek amacıyla planlanan Oryantasyon Toplantısı, 24 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirildi. Toplantıya birinci sınıf öğrencileri, yüksekokul yönetimi ve akademik personel katıldı.

Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hande Kandur Arslan’ın “Hoş geldiniz” konuşmasıyla başlayan etkinlik, Müdür Yardımcısı ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Özkan Yazar’ın, okul ve ada hakkında temel bilgileri paylaştığı oryantasyon sunumu ile devam etti. Toplantı, öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.