Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Deniz Mahsulleri Dersi Kapsamında Workshop Etkinliği Gerçekleştirildi

 

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından 25 Eylül 2024 tarihinde düzenlenen Deniz Mahsulleri dersi, bu hafta özel konuklarla gerçekleştirilen bir workshop ile zenginleşti. Dersin yürütücülüğünü üstlenen Öğr. Gör. Özge BÜYÜK, öğrencilerin mezunlarla buluşmasına olanak sağlayarak alanında uzman isimlerle deneyim paylaşımı yaptı.

Bu haftaki derste, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Şarköy Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Bölüm Başkanı olan mezunumuz Öğr. Gör. Furkan Burak Ünal ve Yüksekokulumuz Turizm İşletmeciliği programı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Coşkun KAYABALI misafir olarak katılım gösterdi. Konuklarımız, deniz mahsulleri üzerine tecrübelerini paylaşarak öğrencilere rehberlik etti.

Etkinlik kapsamında düzenlenen workshopta deniz mahsullerine dair uygulamalı bilgiler sunulurken, öğrenciler de soruları ile katılım sağladı. Workshop sonrası, Öğr. Gör. Furkan Burak Ünal’a, katkılarından dolayı Yüksekokul Müdür Yardımcısı ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Özkan YAZAR'ın da katılımıyla, Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Deniz mahsulleri üzerine bilgi paylaşımı ve uygulama odaklı bu etkinlik, öğrencilerimiz için değerli bir deneyim oldu. Katkı sağlayan hocalarımıza bir kez daha TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ.