Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

Kalite Güvence ve Akreditasyon

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü akreditasyon süreci kapsamında yürütülen çalışmalar doğrultusunda, 09 Nisan 2025 tarihinde bölüm kurul toplantısı gerçekleştirildi. Kalite güvencesi kapsamında gerçekleştirilen toplantıda, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Özkan Yazar ile bölüm öğretim elemanları, yeni öğretim planı taslağında yer alması önerilen dersler üzerine daha önce dış paydaş toplantıları ile oluşturulan taslağı görüştü. Toplantı sonucunda yeni taslak plan oy birliği ile kabul edildi.