Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Akreditasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Akreditasyon Çalışmaları

Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından, 2025 yılı akreditasyon çalışmaları kapsamında bir değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hande Kandur Arslan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Müdür Yardımcısı ve Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Özkan Yazar, Yüksekokul Sekreter V. Medet Yıldırım ve bölüm akademisyenleri katılım sağladı.

Toplantıda, bölümün akreditasyon süreci kapsamında bugüne kadar yürütülen çalışmalar gözden geçirildi; süreçte karşılaşılan ihtiyaçlar, öncelikler ve iyileştirme alanları üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Ayrıca, hazırlanan dosyalar ve belgeler üzerinde fikir alışverişi yapılarak gerekli güncellemeler ve planlamalar hakkında ortak bir yol haritası oluşturulmaya çalışıldı.

Akreditasyon sürecinin etkin ve sürdürülebilir biçimde yürütülmesine yönelik yapılabilecek katkılar da toplantının gündeminde yer aldı.