Gökçeada Belediye Başkanı Bülent Ecevit Atalay, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gökçeada Asiye Karadeniz Yerleşkesini Ziyaret Etti

Ziyaret

Gökçeada Belediye Başkanı Bülent Ecevit Atalay, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gökçeada Asiye Karadeniz Yerleşkesi'ni ziyaret ederek, akademik ve idari personel ile öğrencilerle bir araya geldi. Ziyaret kapsamında, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Özkan Yazar ve Gökçeada Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ayşe Bozdağ Ateş ile görüşen Başkan Atalay, üniversite ile belediye arasındaki işbirliklerini geliştirme noktasında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Atalay, ayrıca öğrencilerle de buluşarak onların sorunlarını dinledi ve taleplerini not aldı. Paydaş ilişkilerini güçlendirme amacıyla yapılan bu toplantı, önümüzdeki dönemlerde somut adımlar atılması yönünde alınan kararlarla sona erdi.