Gökçeada İlçe Kütüphanesi'ne Dış Paydaş Ziyareti

Ziyaret

Yüksekokul Kalite Güvence Komisyonu'nun 16.11.2023 tarihinde düzenlenen toplantısında, paydaşlarla ilişkiler çerçevesinde Gökçeada İlçe Kütüphanesi'nin ziyaret edilmesi kararlaştırılmıştı. İlgili toplantıda GUBY öğrenci temsilcisi tarafından, öğrencilerin tiyatro, sinema gibi ihtiyaçlarını karşılanması maksadıyla talep edilen okul dışı sosyal alan konusunun da bu ziyarette görüşülmesi kararlaştırılmıştı.

Yüksekokul Müdür Yrd. Öğr. Gör. Özkan Yazar ve Yüksekokul Sekreteri Medet Yıldırım tarafından bu kapsamda gerçekleştirilen dış paydaş ziyaretinde,  Kütüphane Müdürü Nuray Meriç ile görüşüldü. Yapılan görüşmenin odağında iki kurum arasındaki işbirliğinin artırmanın faydaları ve bu bağlamda atılabilecek adımlarla ilgili planlamalar vardı. Kurumlar arası işbirliğinin artırılması yönünde atılacak adımlarla ilgili planlamaların yaklaşmakta olan bahar yarıyılında yapılması kararı alındı. Ayrıca yüksekokulumuzun sosyal alan talebi ve kütüphane yararlanımının artırılması gibi başlıklarda atılabilecek adımların da bu planlamalar dahilinde görüşülmesi kararlaştırıldı.