Gökçeada Kadın Emeği Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Ziyareti Gerçekleştirildi.

17.11.2023 tarihinde Kalite Güvencesi kapsamında gerçekleştirilen GUBY İç Paydaş Toplantısı'nda planlanan Gökçeada Kadın Emeği Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ziyareti gerçekleştirildi.

Gökçeada Kadın Emeği Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin yüksekokulumuzu ziyareti sırasında dile getirilen ve kooperatifin girişimleriyle ilgili olarak talep edilen akademik desteğin mahiyetinin görüşülmesine yönelik olarak gereçekleştirilen ziyarete Yüksekokul Müdürü Dr.Öğr. Üyesi Hande Kandur Arslan, Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Özkan Yazar, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Özge Büyük ve bölüm öğretim elemanlarından Öğr.Gör. Zeynep Ceren Akkök katıldı. Karşılıklı yapılan fikir alışverişi ve destek önerilerin ardından ziyaret sona erdi.