Çanakkale Onsekiz Mart ÜniversitesiGökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
Yeni Staj Kabul Evraklarının Ön Değerlendirme Sonuçları
2024-2025 Akademik Yılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Bahar Dönemi Haftalık Ders Programı
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Akademik Takvimi
21.03.2025 87
21.03.2025 105
20.03.2025 108
20.03.2025 98
20.03.2025 93
20.03.2025 120
13.03.2025 115
Şef Sidar Budak ile Çevrimiçi Söyleşi
Gastronomide Ar-Ge ve Demo Uygulamaları: Yaratıcılığın ve Bilimin Buluşma Noktası ( Kısık Ateş Akademi Seminer ve Workshop )
CatchJobs Kariyer Eğitimi Semineri
Yılbaşı Kurabiyesi Atölyesi
BAĞLANTILAR