Erasmus Nedir Başvuru Kriterleri nelerdir?
ERASMUS protokolü ayrıntıları için tıklayınız.
# | Ünvanı / Adı Soyadı | Görevi |
1 | Öğr. Gör. Özkan YAZAR | Birim Koordinatörü |
2 | Öğr. Gör. Z. Ceren AKKÖK | Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Koordinatörü |
No |
Üniversite |
Ülke |
Anlaşma Tarihi |
Bölüm / Alan |
Öğrenci Değişimi Öğrenim |
Öğretim Elemanı Ders Verme |
Personel Eğitimi |
||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Baş. |
Bitiş |
Sayı |
Min. Dil Seviyesi |
Sayı |
Min. Dil Seviyesi |
Sayı |
Min. Dil Seviyesi |
||||
|
Portekiz |
2022 |
2027 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
4 ÖL |
B1 English |
2 |
B2 English |
2 |
B2 English |
|
|
Romanya |
2023 |
2027 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
2 ÖL |
B1 English |
2 |
B2 English |
2 |
B2 English |
Daha fazla bilgi almak için resme tıklayınız.