Çanakkale Onsekiz Mart ÜniversitesiGökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
GUBY, Türk Mutfağı Haftası’nda “Lezzet Şöleni”ne Damgasını Vurdu
Gökçeada’da Mezuniyet Heyecanı: 2024-2025 Mezunları Kep Attı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bitirme Çalışması Dersi Kapsamında Hazırla...
Şef Ufuk Evrim Karadağ ile Mutfak Söyleşileri
Tatlı Eller Etkinliği
Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman ve Protokol Heyeti ÇOMÜ Gökçeada Y...
Yılbaşı Kurabiyesi Atölyesi
Unlu Mamuller Dersi Kapsamında Baklava Yapımı Atölyesi Düzenlendi
Yemek Yarışması Tabaklar
Yemek Yarışması Sunum