Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Öğrenci Oryantasyonu Gerçekleştirildi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Özkan YAZAR tarafından 11 Ekim 2021 tarihinde öğrencilerimize Covid-19 tedbirleri kapsamında uygulama mutfağının kullanımı ve uyulacak kurallar hakkında oryantasyon eğitimi gerçekleştirilmiştir.

Yeni öğrencilerimiz için oryantasyon programı 13 Ekim 2021 tarihinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sevan AĞDAMAR tarafından düzenlendi. Öğrencilerimize Yüksekokulumuzun tanıtımı yapılarak 2021-2022 Eğitim-Öğretim döneminin işleyişi hakkında bilgiler verildi ve öğrencilerimizin soruları yanıtlandı.

Dilek ve Önerileriniz İçin RİMER
(Rektörlük İletişim Merkezi)